Koncerter

Spillestedet Frikvarteret:
Spillestedet Frikvarteret arrangerer koncerter, foredrag, stand up m.m. i Hadsund Kulturcenter eller i biografen. Der afholdes 6-7 arrangementer om året. Frikvarteret har inden for de sidste par år haft besøg af Søs Fenger, Jan Gintberg, Lis Sørensen, Povl Dissing, Poul Krebs og til efteråret Lars H.UG, men også mindre bands som Tournesol, Musikorkestreret har besøgt os.

Vi har en koncertsal med plads til 360 siddepladser, ved. borde ca. 250 pladser. Vi har god succes med en blanding af siddende og stående koncerter, hvor vi anvender 20 høje cafe-borde. Salen er udstyret med en flytbar modulscene med en maksimale mål på 7x8 meter og en højde på mellem 70 og 120 cm. Vi råder desuden over et mindre lysanlæg og et lille lydandlæg. Vi har tilknyttet en fast lyd/lysmand fra LydLab fra Hobro (lyd-lab.dk), som leverer udstyr til de fleste af vore arrangementer.

Vi har fået indrettet et godt kunstner-rum, med bl.a. omklædningsbåse, spejle og sminkeborde og toilet m.m. Det er plads til ca. 8 - 10 kunstnere i rummet. Desuden har vi rådighed over 2 mindre rum i forbindelse med scenen.

Frikvarteret arrangere koncerter i Hadsund Kulturcenter, Kirkegade 2-4, 9560 Hadsund.

Se mere informatione på http://spillestedetfrikvarteret.dk

Se koncertkalenderen her >>