Vælg dato herover og derefter klik på det tidspunkt du ønsker at se filmen nedenfor. Find mere information om filmen længere nede på siden.


Nordsøen
Nordsøen

Nordsøen

I Nordsøen tager det norske olieeventyr en dramatisk drejning. En olieplatform går pludselig ned udenfor Ormen Lange-feltet. Forskerne forsøger desperat at finde svaret på den tilsyneladende uforklarlige hændelse.

Norge holder vejret, da det viser sig, at ulykken kun er starten på noget, som skal blive meget mere alvorligt. Et menneskeligt drama på liv og død går i gang, da tusindvis af oliearbejdere pludselig er fanget på platforme i hele Nordsøen.

Den største redningsaktion i Norges historie er en kendsgerning. Midt i dette kaos befinder Sofia (Kristine Kujath Thorp) sig. Hun er en ung iværksætter, som arbejder med meget avancerede undervandsrobotter. Sammen med kollegaen Arthur (Rolf Kristian Larsen) må hun sætte alt på spil i et desperat kapløb med tiden, da det viser sig, at Sofias kæreste er fanget i en ødelagt platform dybt under den frådende havoverflade.